INTERESSANTE

FOREDRAGS AFTENER

Ud over de mere eller mindre skemalagte sammenkomster vil ABC’s Venner også forsøge, om der hen over vintersæsonen kan afholdes andre arrangementer af almen interesse.

Foredrags-aften lyder måske lidt støvet, men tøv ikke med at deltage, for disse aftener er uhyre givende. Emnerne kan og har være mange, f.eks. har vi haft besøg af bl.a. Ole Ritter og Flemming Enevold, Henrik Elmgreen (Rico), Marc Hester, Michael Sandstød, Jens Veggerby og Brian Holm.

I 2022 kunne du, den 9. februar møde Michael Mørkøv.

Alle arrangementer vil blive opslået flere steder her på hjemmesiden, på facebook samt på vores moderklub ABC-København's hjemmeside.

Mødet med Michael
blev en kæmpe succes.

Onsdag den 9. februar 2022 havde ABC's Venner igen inviteret til en interessant foredragsaften, denne gang var det Michael Mørkøv der var hovedpersonen.

Hele 65 interesserede mødte op, så selv om vi havde lånt vores nabos store sal, blev der stuvende fuldt....

Sikken en forrygende aften

Brian Holm er om nogen indbegrebet med cykelsport. Han er i offentligheden kendt som en troværdig, respekteret og meningsdannende person, som på en varm, humoristisk og indlevende måde med kompetent faglighed, giver sine meninger til kende. Brian Holms CV og oplevelser......

Velbesøgt og hyggelig aften da Jens Veggerby besøgte ABC's Venner

45 mennesker havde den 21. februar 2019 fundet vej til ABC’s klublokale.

Anledningen var, at Jens Veggerby kom og fortalte om sit spændene liv, lige fra duerne hjemme......